DIENSTEN

Badkamers, keukens en toiletten in Zeeland

Deka Service & Solutions in Vlissingen heeft als specialisme de aanleg van complete badkamers ten behoeve van nieuwbouw, maar ook voor een grondige renovatie van een bestaande badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrekt u een nieuwbouwwoning en wilt u zich verzekeren van een professioneel aangelegde badkamer, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften en die van uw eventuele huisgenoten. Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bent u uitgekeken op uw gedateerde badkamer, of wilt u iets totaal nieuws? Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Lees wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en hoe wij onze klanten professioneel en zorgvuldig helpen.

Complete aanleg van uw badkamer op maat

Elke badkamer kan door ons volledig gerealiseerd worden, dus inclusief het plaatsen van het sanitair, de betegeling en het aanleggen of verleggen van leidingen. Ook het stucwerk en het aanleggen van en het aansluiten van de onderdelen op de riolering doen wij graag voor u. Uiteraard kunnen wij het slopen van uw oude badkamer voor u verzorgen, het materiaal wordt door ons afgevoerd, zodat een frisse start gemaakt kan worden. Bij het bespreken van uw nieuwe badkamer nemen wij uw wensen zeer serieus en adviseren u over de meest optimale oplossingen en materialen. Maatwerk is ons motto en u bepaalt dus de uiteindelijke uitvoering, ook rekening houdend met het beschikbare budget.

Vloertegels en wandtegels in Vlissingen

Deka Service & Solutions in Vlissingen biedt een uitgebreid scala aan diensten, zo kunt u denken aan de aanleg van een nieuwe badkamer, een nieuw toilet of het plaatsen van een nieuwe keuken. Maar ook kunt u ons inschakelen voor een complete renovatie hiervan. Hierbij houden wij alle werkzaamheden in eigen beheer. 

Een essentieel onderdeel van deze werkzaamheden is de betegeling. Om problemen te voorkomen maken wij gebruik van de beste materialen en kunt u vertrouwen op onze ruime ervaring en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor het aanbrengen van vloertegels en wandtegels in alle gewenste vertrekken en in alle soorten en maten. Bij de juiste keuze spelen wij graag een adviserende rol, om u tot een verantwoorde beslissing te laten komen. U moet tenslotte lange tijd voort met de door ons degelijk en duurzaam aangebrachte betegeling.

Tegels met een frisse uitstraling in elk vertrek

Fraai tegelwerk geeft een vertrek een frisse en representatieve uitstraling. Wij houden goed rekening met uw wensen en behoeften en het beschikbare budget en brengen een vrijblijvende en concurrerende offerte uit voor een passende betegeling van uw woonkamer, keuken, badkamer of toilet. Goed uitgevoerd tegelwerk is afhankelijk van een juiste hechting op de ondergrond. Hiermee gaan wij niet over één nacht ijs en gebruiken A-kwaliteit hechtmiddelen van gerenommeerde merken. 

Voor elke smaak een passende betegeling

Heeft u een voorkeur voor een traditionele wandtegel of vloertegel of zoekt u met uw smaak de grenzen als trendsetter op? Uw fantasie is bepalend voor de uiteindelijke keus. Veel is mogelijk en bespreekbaar bij Deka Service & Solutions in Vlissingen. Zoekt u niet verder voor een vakman met een ruime ervaring, die alle aspecten van het vak van betegeling in de vingers heeft, u heeft ons tenslotte al gevonden. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig tegelwerk op maat! Wij staan u graag te woord en sturen u op verzoek een vrijblijvende en scherpe offerte.

deka-service-en-solutions-diensten-toilet

Complete keukens geplaatst

Naast de aanleg of renovatie van een badkamer plaatsen wij ook complete keukens. Hierbij nemen wij ook alles op het gebied van gas, water en licht voor onze rekening, zodat het project van A tot Z volbracht wordt. Ook voor een vakkundige plaatsing en aansluiting van alle benodigde apparatuur kunt u rekenen op ons vakmanschap. Uw oude keuken afgebroken en afgevoerd en wilt u dat uitbesteden? Geen punt, u kunt ons ook hiervoor inschakelen.

Nieuw fris toilet

Wilt u een nieuw toilet ingericht hebben, of wilt u uw oude toilet gerenoveerd hebben, om zo weer een modern en fris toilet te hebben? Schakel ons dan in voor de volledige realisatie van uw nieuwe toilet. Wij plaatsen het sanitair, betegelen de ruimte en sluiten alles vakkundig voor u aan.

Bij alle projecten die wij volbrengen maken wij gebruik van A-kwaliteit materialen. Bij alle installatie werkzaamheden krijgt u een schriftelijke garantie van 3 jaar en op alle kitwerken verlenen wij een garantie van 6 maanden, die in werking treden, als ondanks onze goede zorgen toch een verstoring optreedt.

Wilt u uw badkamer, keuken of toilet dus laten verzorgen door een ervaren bedrijf, dat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert en wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Wacht u dan niet langer en neem contact met ons op, wij staan u graag te woord en delen ons enthousiasme met u.

Zoekt u dus een professioneel bedrijf, wat niet gelooft in onmogelijkheden, maar in oplossingen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u direct contact met ons op voor een advies op maat en/of een vrijblijvende offerte.