OVER ONS

Badkamer renovatie

Badkamers, keukens en toiletten op maat

Deka Service & Solutions in Vlissingen heeft een rotsvast geloof in service en oplossingen voor al uw projecten op het gebied van badkamer aanleg en renovaties. Ook voor het aanleggen van een toilet en keuken beschikken wij over de juiste expertise en middelen om dit voor u correct uit te voeren.

Dankzij een ervaring van ruim 20 jaar hebben wij alle kennis in huis om deze werkzaamheden volledig en vakkundig voor u uit te voeren. Bij alle klussen en projecten luisteren wij goed naar uw wensen en behoeften en het beschikbare budget en stellen een professioneel plan van aanpak samen. Hierbij is altijd sprake van maatwerk. Wij geloven niet in confectie oplossingen. In onze offertes zijn wij altijd glashelder, zonder onprettige verrassingen achteraf. Zijn wij ter plaatse en heeft u nog aanvullende wensen, dan kunnen wij u een goed tarief bieden voor de uitvoering, aangezien wij dan niet opnieuw voor hoeven te rijden.

Aantrekkelijke tarieven

Aangezien wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben, kunnen wij sowieso een aantrekkelijk tarief in rekening brengen. Wij hechten zeer veel waarden aan het persoonlijk aspect, bij ons bent u een gewaardeerde klant en geen nummer. In eerste instantie spelen wij een adviserende rol. Zowel op het gebied van een efficiënte inrichting van de ruimte als de te gebruiken materialen. Uiteraard zijn uw wensen bepalend, maar wij denken altijd graag met u mee, om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Betrouwbaar bedrijf

In de ruime tijd van ons bestaan hebben wij het vertrouwen van onze vele opdrachtgevers verdiend. Een klant die de sleutel afgeeft tijdens zijn of haar afwezigheid moet kunnen rekenen op een betrouwbaar en discreet bedrijf. Inmiddels hebben wij ons mogen verheugen in een tevreden, vaste klantenkring, maar hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten. In elke klus of project zien wij een nieuwe uitdaging. Ook als u afwijkende wensen heeft, dan denken wij graag met u mee. Het woord ‘nee’ komt zelden in ons woordenboek voor.

U kunt rekenen op onze flexibiliteit, wij verlaten de locatie pas als de klus echt af is en naar uw volle tevredenheid is afgehandeld. In geval van calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Veelzijdig in dienstverlening

Ons logo bevat de kleuren rood, zwart en grijs. Wij hebben hiervoor gekozen om onze veelzijdigheid te benadrukken. Smaken verschillen en daar spelen wij graag op in. Nogmaals: Wij leveren altijd maatwerk en houden het volbrengen van het volledige project in eigen huis. Hierdoor krijgt u nooit te maken met een wirwar van contactpersonen, wat de onderlinge communicatie ten goede komt.

Zoekt u dus een professioneel bedrijf, wat niet gelooft in onmogelijkheden, maar in oplossingen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u direct contact met ons op voor een advies op maat en/of een vrijblijvende offerte.

Zoekt u dus een professioneel bedrijf, wat niet gelooft in onmogelijkheden, maar in oplossingen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u direct contact met ons op voor een advies op maat en/of een vrijblijvende offerte.