Reviews

5/5

Badkamer renovatie en toilet

Uw beoordeling Dennis en zijn mannen hebben goed werk geleverd. Alles is vernieuwd, het ziet er strak uit en is professioneel aangelegd. Kleine wijzigingen tijdens de montage werden in goed overleg opgelost. Wij zijn erg tevreden.

4.4/5

Nieuwe toilet en badkamer.

Uw beoordeling Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid Deka heeft onze toilet ruimte en badkamer vernieuwd Inclusief sanitair. Geweldige vakmensen.Een zee prettig bedrijf om mee samne te werken. En in tegenstelling wat er in ander reviews verteld wordt,de afspraken worden perfect nagekomen en indien nodig,kom ze buitenom de levering en tijd nog even langs om je probleem even op te lossen.Kortom ZEER BETROUWBAAR EN EERLIJK. Dennis komt zijn afspraken na.

4.2/5

Frisse badkamer

Uw beoordeling Na akkoord te zijn gegaan met de scherpe offerte voor de complete vervanging van onze oude badkamer maakten wij afspraken over het tijdsbestek waarin de nieuwe badkamer gerealiseerd zou worden. We kunnen niet anders zeggen dan dat de schouders er onder gezet werden. De oude badkamer werd in een rap tempo afgebroken en verwijderd en er werd keihard gewerkt om de nieuwe aan te leggen. Aangezien er onverwachte zaken aan het licht kwamen zetten de heren een tandje bij en de nieuwe badkamer was binnen de afgesproken tijdspanne een feit. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe, frisse badkamer.

5/5

Nieuwe Badkamer

Uw beoordeling Badkamer is geheel voorzien van nieuwe tegels. Tevens een nieuwe ophangtoilet en glazen douche deur en muur geplaatst en wastafelmeubel met handdoekradiator. Alle leidingen en elektrisch verplaatst en douchegoot aangebracht. Alles naar wens afgewerkt en een fijne badkamer gekregen. Kan niet anders zeggen dan dat Dennis prima werk heeft afgeleverd.

3.5/5

Keramische tegels

Uw beoordeling Wij waren uitgekeken op onze stoffen vloerbedekking en gingen op zoek naar een alternatief. Na uitgebreid voorgelicht te zijn door Deka viel onze keuze op Keramische tegels in de huiskamer. We hebben er geen moment spijt van. De houtlook doet niet onder voor een echte houten vloer en de vloer is makkelijk te reinigen. Ook zijn deze tegels geschikt voor onze vloerverwarming aangezien ze een lage warmteweerstand hebben. Wij zijn goed geadviseerd en volkomen tevreden met onze nieuwe aanwinst.

5/5

Plaatsen douchewand

Uw beoordeling Deka heeft bij ons een douchewand geplaatst. Dit is vakkundig uitgevoerd.

4.5/5

Badkamer op maat

Uw beoordeling De heer Kamp gaf tijdens het oriënterend gesprek blijk van een grondige vakkennis. Wij vertelden onze wensen en behoeften voor de renovatie van onze badkamer. Het resultaat was een grondig uitleg over de vele mogelijkheden door de heer Kamp. Na het opmeten bij ons op locatie kwam de heer Kamp met een schets hoe de verschillende elementen een plaats konden vinden in de niet al te ruime badkamer. Zo werd het merendeel van onze wensen realiseerbaar en inmiddels beschikken wij over een heerlijk frisse en optimaal ingedeelde badkamer.

5/5

Nieuwe Badkamer

Uw beoordeling Voor de renovatie van onze badkamer kwamen wij bij de heer Kamp uit. Wij voelden direct dat onze individuele wensen serieus werden genomen door Deka. Men nam echt de tijd voor ons om onze wensen in kaart te brengen. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden werden begrijpelijk uitgelegd en door middel van een schets werd ons een badkamer gepresenteerd die voldeed aan alle verwachtingen. De badkamer werd aangelegd door echte vakmensen met een opgeruimd humeur. Er werd gebruik gemaakt van prima materialen en dat tegen een concurrerend tarief. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.

Renovatie badkamer

Uw beoordeling Onze badkamer werd compleet gerenoveerd door Deka. De sloop van de oude badkamer inclusief afvoeren van al het puin e.d., hak- en breekwerken voor alle nieuwe leidingen, alle aanpassingen aan de electriciteit en het complete loodgieterswerk (toilet en inloopdouche en wastafel), tegelwerken, kitwerken en de plaatsing van al het sanitair werden volledig verzorgd door Dennis en Wiebren. Het resultaat is een prachtige nieuwe badkamer die volledig voldoet aan onze wensen. Goede kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!

4/5

Goed advies

Uw beoordeling Wij hadden ideeën over hoe wij onze badkamer ingericht wilden hebben. Na een goed oriënterend gesprek met Deka kwamen wij tot de conclusie dat niet alles in die vorm realiseerbaar was. Bovendien zou het ons beschikbare budget ruim overschrijden. Uiteindelijk heeft Deka voor ons een badkamer gebouwd die alle gewenste gemakken en kwaliteit heeft en toch binnen ons budget bleef. Dank voor het meedenken!

Nieuwe Keuken

4.8/5

Uw beoordeling Koken is onze grote passie. De keuken die wij hadden miste essentiële zaken die het koken voor ons zo leuk zouden kunnen maken. Gebrek aan kastruimte en verouderde apparatuur deden ons besluiten om eens een visje uit te gooien bij Deka. En dat was meteen beet. Wij kregen een advies wat perfect aansloot bij onze verwachtingen en inmiddels is de nieuwe keuken gerealiseerd met voldoende kastruimte en moderne apparatuur wat het koken tot een genot maakt.

[TEST_B id=341]

Zoekt u dus een professioneel bedrijf, wat niet gelooft in onmogelijkheden, maar in oplossingen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u direct contact met ons op voor een advies op maat en/of een vrijblijvende offerte.